Real Coffee går ikke på kompromiss med kvalitet eller smak i valget av kaffesorter til Nespresso®. Real Coffee sine kapsler er billigere pga. vi ikke bruker mye penger på markedsføring eller kapsler laget av dyr aluminium, som ikke kan nedbrytes i naturen.

Til det norske market bruker vi kun de beste Arabica-bønnene fordi denne kaffetypen foretrekkes i Norge. Arabica bønnen er rund og mild med et deilig mørkt skum. Derfor passer den godt til de norske kundene.

Classic Italian Blends

Espresso Roma, Robusta premium blend - ekstra sterk og fyldig espresso. Roma er selve symbolet på en kraftig espresso. En ordentlig kick-starter som forener de beste egenskapene fra Robusta – og Arabicabønnen. Inneholder 70% Robousta – og 30% Arabicabønner. 
Bestill dem her.

 

 

Espresso Venezia, Fair trade er en ny og kraftig espresso med en fantastisk intensitet laget med 80% Arabica – og 20% Robustabønner fra Sør- Amerika. Den unike blandingen og mørke ristingen gir en rund, avbalansert og krydret smak, helt uten bitterhet. Bestill dem her.

 

​​​​​

Espresso Verona er en populær klassiker i Real Coffee-sortimentet. Den er ideell til bruk i Caffé Latte, Macchiato eller din helt egen oppskrift på espresso med melk. Ekte, mørkristet italiensk espresso med et fyldig, tykt skum. Bestill dem her.
Espresso Napoli, Signature Blend er en fyldig og avbalansert espresso med en sterk karakter og intens fylde.
Den mørke ristingen og den askeholdige, næringsrike jorden tilfører bønnene en helt særegen nøtteaktig smak med undertoner av kakao, og en forsterket fylde. Bestill dem her.
Espresso Bologna. Både økologisk og Fair Trade.
Nøye risting av kaffebønnene gir en gylden, skummende krem som fremhever bønnenes naturlige aroma.
Bologna er satt sammen av flere sorter Arabicabønner. Hver av bønnesortene har blitt ristet enkeltvis for å fremheve en karakteristisk smak. 
Bestill dem her.Espresso Torino Decaf vekker sansene, helt uten å påvirke nattesøvnen. Den lette ristingen betyr at alle kaffebønnens smaksnyanser folder seg ut i en symfoni av sødme og syrlighet. Bønnene er 100% Arabica og er nøye utvalgt fra plantasjer i Sør-Amerika etter strenge krav. 
Bestill dem her.

 

 

Lungo San Marino er en utsøkt kaffe med god samvittighet; 100% økologisk og 100% Fair Trade er en fordel for miljøet og kaffebøndene.
Arabicabønnene er splittristet som gjør at de unike egenskapene i hver sort blir fremhevet. San Marino byr på en rund, fyldig og kremet smaksopplevelse. Bestill dem her.

Single Origin kvalitetskaffe

Single Origin Espresso Sumatra. Økologisk dyrket av Mandailing folket på den nordlige delen av Sumatra. Arabicabønnene kjennetegnes av en lett syrlighet som etterlater en sødmesmak med smaksnoter av sjokolade, lakris og urter. En kompleks smak med mange spennende nyanser. Dyrket av små, selvstendige kaffebønder på Fairtrade vilkår. Bestill dem her.

 


Single Origin Lungo Columbia er kjent for å produsere de fineste og beste Arabicabønnene. Andesfjellenes næringsrike jord og klima bidrar til en kompleks og smakfullt Lungo. Single Origin Columbia kjennetegnes av en rund, nyansert og nøtteaktig smak. Akkurat slik det skal være. Arabicabønnene blir dyrket av små, selvselvstendig kaffebønder på Fairtrade vilkår. Bestill dem her.

 

Kakaokapsler

 

Nytt en deilig kopp kakao ! Vår Hot Chocolate er søt nok til å få frem smilet blant store og små, så nå kan også barn få glede av din Nespresso® maskin. Nyt den f.eks. med fløteskum og revet sjokolade på toppen. Himmelsk godt! Bestill dem her.

 

 

Instagram

@realcoffeepods