Kapsler til Dolce Gusto® med Testvinner-kaffe

Testvinner kaffe. Anbefalt av Bjørn Vidar, nominert til årets matblogger og av Healthy Magazine og Coffeeblog.co.uk.

- Din garanti for kvalitets kaffe.

​​​​Les flere anmeldelser.

Bedst i test kaffekapsler til Dolce Gusto. Fra Real Coffee.

 

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Kapsler for enhver smak– fløtemyk og kremet 

Det finnes en kaffekapsel til enhver smak blant Real Coffee sitt utvalg av kaffekapsler til Dolce Gusto® – maskiner. Vi tilbyr mange deilige kaffevarianter så alle kan finne sin egen favorittsmak.  Uavhengig om du liker Espresso, Lungo eller kaffe med melk. Kvalitet og smak er på sitt beste i hver eneste kapsel. Nyt en deilig kopp Espresso eller Latte Macchiato. Hver eneste av våre Dolce Gusto® kompatible kapsler har en unik smaksopplevelse som venter på deg.

Smaken og kvaliteten er på sitt beste blant Real Coffees kaffekapsler til Dolce Gusto®

Våre Dolce Gusto® kompatible kaffekapsler inneholder kun de beste Arabicabønner fra de beste plantasjene. I noen varianter har vi også Robustabønner som gir en mer kraftigere og sterkere smaksopplevelse. Våre melkekapsler består utelukkende av rent melkepulver med litt sukker. Dette gir fyldig og kremet melkeskum – helt uten tilsetningsstoffer. I våre ulike pakker kan du velge både mengde og dessuten hvilke varianter som du liker best. Hvis du ikke har prøvd våre varianter før, så kan vi anbefale deg vår Smakspakke. Da får 4 ulike varianter til kun 396 kr.

Når trenger min Dolce Gusto® kaffekapsel-maskin en avkalking? 

For å brygge den perfekte kopp kaffe hver gang, er det viktig at Dolce Gusto®-maskinen er i topp form. Hvis Dolce Gusto®-maskinen har problemer med forlenger bryggetid av kaffekapslene, kaffen er ikke så varm som den pleier eller drypper ved utløpet, da er det på tide med en avkalking. Kjøp avkalking til din Dolce Gusto®-maskin hos Real Coffee. Da sikrer du deg den beste smaken fra kaffekapslene hver gang.

Real Coffees Dolce Gusto® kompatible kapsler kan gjenbrukes

Alle våre kaffekapsler til Dolce Gusto® kan gjenbrukes. Alt som kreves er at du tømmer kapslene for kaffe og kildesorterer. Det er viktig for Real Coffee å redusere vårt avtrykk på miljøet. Derfor arbeider vi også for å nå spesifikke mål for bæredyktighet. Vi har som mål å utvikle et kapselmateriale som er 100% nedbrytbar i naturen. En god kopp kaffe smaker enda bedre når den kan nytes med god samvittighet.