Espressokapsler til Nespresso®

Hos Real Coffee finner du et bredt utvalg av espressokapsler til din Nespresso®-maskin. Vi tilbyr både økologiske og Fairtrade kaffekapsler. Hvis du liker en sterk og fyldig espresso så bør du prøve espresso Roma eller espresso Venezia. Våre kaffekapsler har blitt kåret som vinner av "Bedst i test" i Politiken. Madmagasinet GastroMand har også gitt Real Coffees kaffekapsler toppkarakter i forhold til smak, krem og styrke.

Hos Real Coffee finner du et bredt utvalg av espressokapsler til din Nespresso-maskin.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

 

Hva er spesielt med en espresso kaffekapsel

Espressoen har sine røtter fra Italia og serveres som regel i en liten kopp som en shot. En espresso er konsentrert kaffe og derfor en anelse sterk og kraftig i smaken. I våre espresso kapsler bruker vi hovedsakelig Arabicakaffe. Men vi har også varianter hvor vi bruker både Arabica og Robusta kaffe for å få mer styrke og intensitet i kaffen. En espresso brukes ofte i de populære kaffetypene Caffe Latte, Latte Macchiato og Cappuccino. I alle disse deilige kaffedrikkene anbefales vi deg å prøve våre varianter av espresso kapsler.

Våre kaffekapsler er økologiske og Fair Trade

Real Coffee er svært stolte over å kunne tilbyd kvalitetskaffe som har en smak som kan slå benene bort under fleste. Samtidig er vi svært opptatt av vår kaffe skal være økologisk og Fair Trade. Akkurat nå kan vi tilby 3 ulike kaffevarianter, som både er økologiske og dyrket under Fair Trade vilkår. Vi arbeider hver dag på bli mer bæredyktig og redusere vår miljøbelastning. Målet er å gjøre våre kapsler 100% nedbrytbare.

Sortimentet av Nespresso® kompatible kapsler har blitt nøye utvalgt

Velg mellom en mørkristet blanding av kaffebønner fra Sør-Amerika eller Coste Rica som gir en rund, avbalansert og krydret smak. Som vinner av "Bedst i test" i Politikken kan vi anbefale at du prøver vår Espresso Napoli som er vår Signature Blend. Prøv også vår espresso Verona som har en absolutt deilig smak, fylde og ikke minst crema. I den mer sterkere enden har vi Espresso Roma som er selve definisjon på en kraftig espresso med 70% Robusta kaffe. Alle våre kapsler til Nespresso® har en unik smak, og det er selvfølgelig helt opp til deg selv å finne frem til den Nespresso® kapselen med den smaken du foretrekker best. Real Coffee anbefaler at du iallfall gir alle variantene et forsøk.

Forleng din kaffeopplevelse med en myk og kremet Americano

En Americano består av en dobbeltshot espresso tilsatt varmt vann. Det er det nærmeste du kommer til tradisjonell kopp "skandinavisk" kaffe. Men Americano har en helt annen crema som gjør den ekstra myk i smaken. En god kopp Americano lages best på en sterk espresso som er basert på 100% Arabicabønner. Prøv her våre Espresso Sumatra eller Espresso Verona som har en intens og fyldig smak. En Americano er en velsmakende kopp kaffe som forlenger kaffeopplevelsen.