Lungo-kapsler til Nespresso®

Real Coffee tilbyr to unike og balanserte Lungo-smaksopplevelser til din Nespresso®-maskin med testvinner-kaffe. Vårt utvalg av lungo-kapsler til Nespresso® har blitt nøye utvalgt med fokus på økologi, Fair Trade og kvalitet. Lungo-kaffen er laget av de fineste og beste Arabicabønnene, som sikrer en nyansert og smakfull lungo. Prøv vår Lungo San Marino som er 100% økologisk og 100% Fair Trade. Eller prøv vår Single Origin Lungo Colombia som er selve definisjonen på en nyansert og smakfylt lungo.

Real Coffee tilbyr to unike og balanserte Lungo-smaksopplevelser til din Nespresso-maskin med testvinner-kaffe.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Lungo kaffe - en fyldig og smakfylt forlenget espresso

En kopp lungo er som en vanlig kopp kaffe. I en lungo er kaffebønnene grovere kvernet, og skal ha tre ganger så mye mer vann enn en normal espresso. Lungo kaffe er dermed en forlenget espresso som gir en ”lang” kopp kaffe. Det tar lengre tid for vannet å komme igjennom kapslene, og for å utvinne smaken. Den lengre bryggetiden betyr at det kommer mer smak i lungo kaffen. Den er midlere, men har den samme gode fyldige smaken og intensitet – helt uten bitterhet. Den kan nytes sort eller med melk.

Nyt en fyldig og kremet lungo istedenfor en Americano

Hvis du liker å nyte kaffen som en kopp Americano så kan vi anbefale deg å prøve våre varianter av lungo til Nespresso®. En Americano er som en lungo for kaffeelskere, som gjerne vil nyte opplevelsen litt lengre enn espressoen. En lungo sammenlignet med en Americano er mer kompakt og sterkere i smaken. En svart kaffe som de fleste kjenner til, men med betydelig mer kaffeglede.

Hva er spesielt med Single Origin kaffekapsler

Real Coffees Single Origin lungo kaffekapsler stammer fra Colombia. Single Origin betyr at kaffen kommer fra et spesifikt land og kaffegård. Colombia er kjent for å kunne produsere de fineste og beste Arabicabønnene. Arabicabønnene gir kaffen en fyldig smak som gjør at du får en fin og harmonisk kaffeopplevelse. Smaken av Single Origin Lungo Colombia kjennetegnes særlig av dens runde, nyanserte og nøtteaktige smak.