Cappuccino & Latte | kapsler til Dolce Gusto

Hos Real Coffee finner du 2 unike kaffedrikker med kaffe – og melkekapsler til Dolce Gusto. Våre kaffekapsler inneholder den samme testvinner-kaffen som vår Nespresso kapsler ble kjent for. Nyt en lekker kopp Latte Macchiato eller Cappuccino som byr på en rund, fyldig og kremet smaksopplevelse med smaksnoter av sjokolade. Våre melkekapsler består av ren melkepulver, samt en smule sukker. Du får en fyldig og kremet melkeskum – helt uten tilsetningsstoffer.

Cappuccino og Latte Macchiato kaffekapsler og męlkekapsler til Dolce Gusto. Fra Real Coffee

{{amount}}

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Latte Macchiato & Cappuccino kapsler – smaksnoter av sjokolade og kremet melkeskum

Våre Cappuccino og Latte Macchiato kapsler har en perfekt ristet blend av Arabica- og Robustabønner. Dette gjør at kaffen får en kraftigere og mer intens smaksopplevelse. Kapslene består av en deilig kremet melkedrikke. En espresso kapslet med en melkekapslet dannet er søtt, kremet lag med melkeskum. Kaffekapslene i vår Cappuccino har en intens smak med deilige smaksnoter av mørk sjokolade. Kaffen i vår Latte Macchiato kapsler har derimot deilige smaksnoter av karamell og sjokolade. Du kan nå lage din egen deilige Cappuccino eller Latte Macchiato hjemme med like høy kvaliteten som i en kafé – uten å måtte bruke en formue.

Kaffe med melkekapsler til Dolce Gusto – enkelt og deilig

Real Coffee sine varianter av Cappuccino og Latte Macchiato kommer deilige melkekapsler. Vanligvis kreves det en melkeskummer i tillegg til kaffemaskinen for få varm melk i kaffen. Men dette er ikke lengre nødvendig. I Real Coffee sine varianter får du med melkekapsler. Du får servert fløtemykt, kremet og autentisk melkeskum rett fra din egen Dolce Gusto-maskin. Våre melkekapsler har den beste kvaliteten. Melkepulveret er laget av ekte melk, og litt sukker for å balansere smaken. Du kan nyte kapslene med ekstra god samvittighet ettersom de er helt uten tilsetningsstoffer.