Latte Macchiato | kapsler til Dolce Gusto®

Hos Real Coffee finner du 1 unik kaffedrik med kaffe – og melkekapsler til Dolce Gusto®. Våre kaffekapsler inneholder den samme testvinner-kaffen som vår Nespresso® kompatibla kapsler ble kjent for. Nyt en lekker kopp Latte Macchiato som byr på en rund, fyldig og kremet smaksopplevelse med smaksnoter av sjokolade. Våre melkekapsler består av ren melkepulver, samt en smule sukker. Du får en fyldig og kremet melkeskum – helt uten tilsetningsstoffer.

Cappuccino og Latte Macchiato kaffekapsler og mælkekapsler til Dolce Gusto. Fra Real Coffee

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Latte Macchiato kapsler – smaksnoter av sjokolade og kremet melkeskum

Våre Latte Macchiato kapsler har en perfekt ristet blend av Arabica- og Robustabønner. Dette gjør at kaffen får en kraftigere og mer intens smaksopplevelse. Kapslene består av en deilig kremet melkedrikke. En espresso kapslet med en melkekapslet dannet er søtt, kremet lag med melkeskum. Kaffen i vår Latte Macchiato kapsler har deilige smaksnoter av karamell og sjokolade. Du kan nå lage din egen deilige Latte Macchiato hjemme med like høy kvaliteten som i en kafé – uten å måtte bruke en formue.

Kaffe med melkekapsler til Dolce Gusto® – enkelt og deilig

Real Coffee sin Latte Macchiato kommer deilige melkekapsler. Vanligvis kreves det en melkeskummer i tillegg til kaffemaskinen for få varm melk i kaffen. Men dette er ikke lengre nødvendig. I Real Coffees Latte får du med melkekapsler. Du får servert fløtemykt, kremet og autentisk melkeskum rett fra din egen Dolce Gusto®-maskin. Våre melkekapsler har den beste kvaliteten. Melkepulveret er laget av ekte melk, og litt sukker for å balansere smaken. Du kan nyte kapslene med ekstra god samvittighet ettersom de er helt uten tilsetningsstoffer.