Espresso & Americano | kapsler til Dolce Gusto®

Real Coffee kan tilby espresso samt én utsøkt Americano til Dolce Gusto®-maskiner med testvinner-kaffe. Den ekstra kraftige Espresso Intenso har en lang og kraftig ettersmak med smaksnoter av karamell og sjokolade. Den er laget av testvinner-kaffe, og består av 100% Arabicakaffe beste kvalitet. Vår Americano kapsel byr på en rund, fyldig og kremet smaksopplevelse.

Espressokapsler til dolce gusto. Cremet og fyldig smag. Fra Real Coffee.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Fyldig og fløteaktig crema - kaffe fra Dolce Gusto® maskiner

Med Real Coffees varianter av espresso til Dolce Gusto® har du muligheten til å nyte en lekker kop Dolce Gusto® kaffe. For hver brygget kopp kaffe får du en nydelig kremet melkeskum som er helt unik for espresso-kaffen. Dolce Gusto® maskinene brygger kaffen med et trykk på 15 bar. Dette har stor påvirkning for kaffen, for det blir presset mest mulig olje ut av kaffen og bønnene. Dette skaper en fløteaktig og tykt lag med skum; det italienerne kaller for crema.

Intens og sterk eller fyldig og kremet espresso

Både smak, aroma og crema avhenger av kaffebønnenes finhet og risting. Vår Espresso Intenso og Espresso kapsler er fremstilt av de fineste mørkristede Arabicabønnene. Hvis du foretrekker en intens aroma og en sterkere kaffe, bør du prøve vår Espresso Intenso. Espresso intensoen har en velduftende aroma og fyldig smak med smaksnoter av karamell og sjokolade. Hvis du heller vil ha en mildere utgave med en fantastisk balanse mellom smak, fylde og crema, kan vi anbefale deg å prøve vår Espresso til Dolce Gusto®. De kan begge nytes som de er eller med et streif av melk.

Liker du best en lungo eller en Americano?

Vår lungo-kapsel variant er fremstilt av nøye utvalgte Arabicabønner. Den er kjennetegnet ved dens runde, fyldige og kremaktige smak. En god Americano brygges best på 100% Arabicabønner. Vår lungo variant kan derfor også gå for en Americano. Men den vil være litt mildere i smaken enn en normal Americano. Våre Espresso- og lungo-kapsler er fulle av smaksopplevelser, og er perfekte til enhver anledning. Uansett om det er til morgenkaffen, på jobb eller som kveldskos. Vi anbefaler at du prøver dem alle.