Økologisk kaffe til Nespresso®

100% økologi & 100% Fairtrade.

Når du kjøper økologisk kaffe unngår du rester av syntetisk sprøytegift i kaffen og kroppen, samt i grunnvannet og miljøet. Velg økologisk og ta vare på både miljøet og den gode smaken. Du kan se våre varianter under.

Vi har som mål, på lang sikt, å kunne tilby et 100% Fairtrade og økologisk kaffesortiment. Fra Real Coffee.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Økologiske og Fair Trade kaffekapsler til Nespresso®

Real Coffee tilbyder økologisk og Fair Trade kaffe av høy kvalitet med testvinner-kaffe. Kaffen er dyrket under ansvarlige forhold med respekt for etiske, sosiale og miljømessige verdier. Våre økologiske kaffekapsler til Nespresso® er laget av 100% Arabicabønner. Våre 2 espresso varianter; Espresso Bologna og Single Origin Espresso Sumatra har en kompleks og fyldig smak. Espresso Bologna er spesielt god hvis du ønsker en Cafe Latté. I vår Lungo San Marino er Arabicabønnene splittristet. Dette gjør at du får en rund, fyldig og kremet smaksopplevelse.

Økologiske kapsler til Nespresso® – kaffe med god samvittighet

Våre økologiske kaffekapsler kan drikkes med god samvittighet. Økologisk kaffe skader ikke miljøet slik som vanlig kaffe. Først og fremst beskytter økologisk produksjon både mennesker og dyr mot sterke kjemikaler. Dette betyr at kaffebønnene ikke har blitt vasket i klor- eller ammoniakkbad. Vanlig kaffe er av de matvarene som er aller mest sprøytet med kjemikaler. Hvis du foretrekker en miljøvennlig livsstil og ansvarlig behandling av naturen og dyrene, da bør du overveie å prøve våre økologiske kaffevarianter.

Faktorer som påvirker om kaffen i kaffekapslene blir økologisk dyrket

For å kunne kalle kaffen økologisk produsert så er det visse forhold som må overholdes. Dette inkluderer blant annet at jorden må ikke vært utsatt for kjemiske sprøytemidler eller vekstfremmende midler de tre siste årene. Kaffen skal også dyrkes i skyggen og nært et skogsområde. Et annet krav er bærekraftig vekstrotasjon som skal forhindre forringing av jordkvaliteten og dyrkningspotensialet. Hvis disse faktorene blir overholdt kan kaffen kalles for økologisk produsert. Kaffen får dermed et sertifisert økologisk stempel.