Karamell- og Vaniljekapsler

Skjem deg og dine gjester bort med vanilje – og karamellkapsler til Nespresso®. Real Coffee sin karamell – og vaniljekaffe har en utsøkt aroma, og egner seg godt til Caffé Latte og Cappuccino. Nyt den mellomristede arabicakaffen med en utsøkt smak av karamell og naturlig vanilje – bedre blir det ikke.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Kaffe med karamell til Nespresso®

Lyst på kaffe med en liten ekstra tvist? Real Coffees kaffe med karamell har en deilig og rund karamellsmak. Kaffen får en spennende og utsøkt smak. Karamellsødmen som blander seg med vår espresso gir kaffen en vidunderlig og uimotståelig aroma. Duften av deilig karamell sprer seg straks du trykker på knappen. ​​​

Vår karamellkaffe består av 100% Arabicakaffe og ristet karamell. Den søte smaken fra karamellen mykgjør den intense Arabicakaffe og fremhever en kremet smak av karamell. Samspillet mellom den runde og kremet Arabicakaffe og den søte karamellen går derfor perfekt sammen.

Elsker du iskaffe? Da bør du prøve den karamell-espressoen som har en deilig smak av karamell. Du finner en oppskrift på iskald karamellkaffe her. Karamellkaffen er også helt perfekt hvis du bare ønsker å gi din Caffe Latte eller Cappuccino en ekstra twist. Skjem deg bort med en kopp kaffe med karamell som dessuten er fri for kalorier.

​​

Kaffe med naturlig vanilje til Nespresso®

Skjem deg bort med en uimotståelig kopp Espresso Vanilje til din Nespresso®. Et herlig og avbalansert harmoni av fyldig og silkemyk smak av naturlig vanilje og kaffe. 

Espresso Vanilje til Nespresso® er sammensatt av de aller beste Arabicabønnene fra kaffeplantasjer i Sør-Amerika. Bønnene er medium ristet, slik at den søte duften og smaken av vanilje får ekstra nærvær. 

Espresso Vanilje er laget av 100% Arabicabønner og naturlig vanilje. 
Den milde ristningen av bønnene gir en herlig kombinasjon med smaksnoter av vanilje og karamell, samt en fyldig espresso.

Espresso Vanilje passer til enhver anledning. Espresso Vanilje passer til alt, f.eks. en varm Caffé Latte eller en iskald ”Iced Vanilla Latte”. Du kan også lage en herlig iskaffe eller en god og varm Latte Macchiato med din Nespresso® maskin.
Hvis du er glad i en god Macchiato så Vanilje-kapselen den perfekte kandidaten når du vil lage en unik Vanilje Macchiato.

​​​​​​