Real Coffee gjør ingen komprimiss når det gjelder kvaliteten eller smaken til våre kaffesorter til Dolce Gusto® kompatible kapsler. Derfor bruker vi kun de bedste Arabicabønnene til det norske markedet. Arabicabønnen er rund og mild med en deilig mørk creme. Noe som er perfekt for norske kaffeelskere. Det hender vi bruker Robustabønner i kombinasjon med Arabica i enkelte varianter, slik at vi kan tilby en kraftigere og sterkere smaksopplevelse. 
I variantene med melkekapsler bruker vi utelukkende ren melkepulver med litt sukker for å balansere smaken. Resultatet er en fyldig, kremet og autentusk melkeskum - helt uten tilsetningsstoffer. Du kan lese mer om de ulike variantene under. 

100% Kaffe

Espresso Intenso er en intens og mørkristet espresso laget av førsteklasses Arabica-bønner fra Sør-Amerika. Opplev den autentiske italienske smaken med smaksnoter av karamell og sjokolade. Espresso Intenso har en lang og kraftig ettersmak, og cremaen er klassisk italiensk; tykk og fyldig.

 Americano. 
Nyt en helt utsøkt kaffe laget med utvalgte Arabicabønner fra Sør-Amerika. Bønnene kjennetegnes av en unik balanse av smak og fylde, en perfekt avrundet kopp Americano til Dolce Gusto® er perfekt for morgenkaffen. Smakfylt med en fyldig aroma og myk crema.

 

Kaffe & Melk

Latte Macchiato er laget med en nøye ristet blend av Arabica- og Robustabønner. Dette gir en ekstra deilig og kremet smaksopplevelse når heller melk til kaffen. Kaffen har smaksnoter av karamell og sjokolade. 
Melkekapslene er laget med ren melkepulver med en anelse sukker. Helt uten tilsetningsstoffer. Resultatet er en kremet og fyldig melkeskum.

 

 

 

 

 
 

Instagram

@realcoffeepods