Real Coffee gjør ingen kompromiss når det gjelder kvaliteten eller smaken til våre kaffesorter til Dolce Gusto kompatible kapsler. Derfor bruker vi kun de beste Arabicabønnene til det norske markedet. Arabicabønnen er rund og mild med en deilig mørk crema. Noe som er perfekt for norske kaffeelskere. Det hender vi bruker Robustabønner i kombinasjon med Arabica i enkelte varianter, slik at vi kan tilby en kraftigere og sterkere smaksopplevelse.

I variantene med melkekapsler bruker vi utelukkende ren melkepulver med litt sukker for å balansere smaken. Resultatet er en fyldig, kremet og autentisk melkeskum - helt uten tilsetningsstoffer. Du kan lese mer om de ulike variantene under.   

100% Kaffe

Espresso Intenso er en intens og mørkristet espresso laget av førsteklasses Arabica-bønner fra Sør-Amerika. Opplev den autentiske italienske smaken med smaksnoter av karamell og sjokolade. Espresso Intenso har en lang og kraftig ettersmak, og cremaen er klassisk italiensk; tykk og fyldig.

 


Espresso Nyt en helt fantastisk avbalansert kaffe med masse smak, fylde og ikke minst crema. Intenso er laget av prisvinnende kaffe; 100% Arabica av den fineste kvalitet fra Costa Rica. Den mørke ristingen gir bønnene en delikat og nøtteaktig smak. Espresso til Dolce Gusto er uten tvil en vinner.

 Lungo/Americano 
Nyt en helt utsøkt Lungo laget med utvalgte Arabicabønner fra Sør-Amerika. Bønnene kjennetegnes av en unik balanse av smak og fylde, en perfekt avrundet kopp Lungo til Dolce Gusto er perfekt for morgenkaffen. Smakfylt med en fyldig aroma og myk crema.

 

Kaffe & Melk

Cappuccino Vår Cappuccino er laget med mørkristet Arabica- og Robustablend med en intens smak og hint av mørk sjokolade. Smaken er kraftig og avrundes fint med en søt og fyldig melkeskum. Melkekapslene er laget med ren melkepulver med en anelse sukker – helt uten tilsetningsstoffer. 

 

 

 

Latte Macchiato er laget med en nøye ristet blend av Arabica- og Robustabønner. Dette gir en ekstra deilig og kremet smaksopplevelse når heller melk til kaffen. Kaffen har smaksnoter av karamell og sjokolade. 
Melkekapslene er laget med ren melkepulver med en anelse sukker. Helt uten tilsetningsstoffer. Resultatet er en kremet og fyldig melkeskum.