Passer alle kaffekapslene fra Real Coffee til alle typer Dolce Gusto® -maskiner?

Ja, kaffekapslene fra Real Coffee passer til alle typer Dolce Gusto® - maskiner. Dette inkluderer: Piccolo®, Jovia®, Mini Me®, Oblo®, Genio®, Genio2®, Stelia®, Drop®, Eclipse®, Movenza®


 

Smaker kaffen fra Real Coffee like godt som den kaffen jeg er vant til?

Ja, det gjør den. Real Coffee har til og med kunder som ikke ønsker å drikke noe annet. Du kan trygt kjøpe Real Coffee med forventningen at Lungo og Espresso er like god, som den du er vant til. Naturligvis kan det være en forskjell pga. ristingen og kaffetypene, men prøv deg frem blant utvalget fra Real Coffee eller bestill en prøvepakke med 144 kaffekapsler.


Hvordan kommer jeg i kontakt med Real Coffee?

Real Coffee kan kontaktes på på e-mail info@realcoffee.no. E-mail besvares alltid innen 24 timer.


Hva er leveringstiden for Real Coffee kaffekapsler? 

Leveringstiden er 3-4 virkedager. 


Kan kaffekapslerne til Dolce Gusto® gjenvinnes?

Ja, kapslerne til Dolce Gusto® kan faktisk gjenvinnes. Kaffekapslerne er lavet av polyetylen, som er et plastmateriale som brukes ofte i matindustrien. Polyetylen kan gjenvinnes for å lage plastikposer, beholdere og lignende. Alt som kreves er at du tømmer kapslerne for kaffe og kildesorterer. Hvis du ikke kildesorterer blir kapslene brent og det blir produsert CO2 og vann. 


Hvor blir Real Coffee kaffekapslene produsert? 

Real Coffee kaffekapsler blir produsert i Nederland etter de høyeste standarder for matvareproduksjon.


Alt om melkekapsler 

Real Coffee går ikke på kompromiss med smak eller kvalitet i valget av ingredienser. I melkekapslerne bruker vi utelukkende ren melkepulver samt litt sukker for å balansere smaken. Resultatet er en fyldig, kremet og autentisk melkeskum - helt uten tilsetningsstoffer. 


Har Real Coffee Økologisk kaffe i sortimentet?

Nej, Real Coffee har ikke ennå økologiske varianter til Dolce Gusto®. Men det er vår ambisjon å kunne tilby 100% Fairtrade og økologisk på lang sigt. 


Er det lovlig i henhold til norsk lov at selge Dolce Gusto® kompatible kaffekapsler?

Ja, det er lovlig at selge Dolce Gusto® kompatible kaffekapsler, ettersom designen av kapslerne ikke er i strid med pantentloven. 


Jeg ønsker å returnere mine Real Coffee kaffekapsler. Hva gjør jeg?

Det er 14 dagers returrett regnet fra den datoen du mottar varen. Returretten gjelder bare for uåpnede/forseglede varer.
Uansett årsak til at du ønsker å returnere ditt kjøp, så får du pengene tilbake. Send varene tilbake til adressen Real Coffee/Lettbutikk, Folmovegen 52, 2150 Årnes, Norge. Hvis du benytter deg av angerretten må du selv betale returportoen.

Kopi av faktura og angreskjema skal alltid sendes med.

Les mer om returning her

 

Instagram

@realcoffeepods