FAQ - Real Coffee

Passer alle kaffekapslene fra Real Coffee til alle typer Nespresso® maskiner?

Ja, kaffekapslene fra Real Coffee passer til alle typer Nespresso® maskiner fra den originale serien. Det er snakk om følgende typer og alle modeller:  Citiz®, U-model®, Pixie®, Essenza®, Lattissima®, Maestria®, Inissia®, Prodigio®, Expert® og Creatista®

Kapslene er ikke kompatible med Vertuo – maskiner.


 

Smaker kaffen fra Real Coffee like godt som den kaffen jeg er vant til?

Ja, det gjør den. Real Coffee har til og med kunder som ikke ønsker å drikke noe annet. Du kan trygt kjøpe Real Coffee med forventningen at Lungo og Espresso er like god, som den du er vant til. Naturligvis kan det være en forskjell pga. ristingen og kaffetypene, men prøv deg frem blant utvalget fra Real Coffee eller bestill en prøvepakke med 50 kaffekapsler.

 


 

Hvordan kommer jeg i kontakt med Real Coffee?

Real Coffee kan kontaktes på på e-mail info@realcoffee.no. E-mail besvares alltid så snart som mulig. 
 

Hva er leveringstiden for Real Coffee kaffekapsler?

Leveringstiden er 5-7 virkedager.


Hvorfor er håndtaket på Nespresso®-maskinen litt hard å presse ned med Real Coffee kaffekapsler?

Dette skyldes at kaffekapslene fra Real Coffee er laget av polyethylen (en type plastikk), som er litt hardere materiale enn aluminium. Det er ikke noe som kan risikere å ødelegge din maskin.

Tilbyr Real Coffee økologisk kaffe?


Ja. I dag består sortimentet hos Real Coffee av 80% Fairtrade kaffe og tre av våre kaffekapsler er organiske og vi jobber aktivt med å lage en kapsel som kan komposteres. Du kan lese mer om vår økologiske kaffe her

Er det lovlig i henhold til norsk lov å selge Nespresso® kompatible kaffekapsler?

Ja, Nespressos® patent på kaffekapslen utløp i april 2012 etter å ha vært gjeldende i 20 år. Dette er vanlig utløpsdato på slike patenter.

Bortfaller garantien på Nespresso® maskinen når jeg bruker andre kapsler enn de originale?

Nej, din garanti bortfaller ikke. Nespresso® har nøyaktig de samme garantiforpliktelsene, uansett type kapsler som brukes i maskinen. Se denne lenken for dokumentasjon: GARANTI

Er det etisk riktig å selge "kopier"av Nespresso® kaffekapsler?

 Ja, det mener vi hos Real Coffee. Konkurranse er bra og sikrer forbrukerne et bredt utvalg av kaffekapsler til konkurransedyktige priser.

Hvor blir Real Coffee kaffekapslene produsert?

Real Coffee kaffekapsler blir produsert i Italia etter de høyeste standarder for matvareproduksjon.

Hvorfor selger Real Coffee ikke andre typer kaffekapsler?

Hos Real Coffee er vi svært gode på Nespresso® kompatible kaffekapsler, og vi kan ikke være like dyktige hvis vi begynner å utvikle og selge andre typer kaffekapsler.

Jeg ønsker å returnere mine Real Coffee kaffekapsler. Hva gjør jeg?

Det er 14 dagers returrett regnet fra den datoen du mottar varen. Returretten gjelder bare for uåpnede/forseglede varer.
Uansett årsak til at du ønsker å returnere ditt kjøp, så får du pengene tilbake. Send varene tilbake til adressen Real Coffee/Lettbutikk, Folmovegen 52, 2150 Årnes, Norge. Hvis du benytter deg av angerretten må du selv betale returportoen.

Kopi av faktura og angreskjema skal alltid sendes med.

Les mer om returning her

Instagram

@realcoffeepods