Om Real Coffee

Adm. Direktør, Lars Mansfeld-Giese

HEI!

Hvem er Real Coffee

Kvaliteten på vår kaffe, økologi og Fairtrade er det vårt hjerte banker for hos Real Coffee. Derfor har vi valgt navnet Real Coffee. Vi lever i den faste troen på at etisk fremstilte kaffebønner opphøyer smaken, og gir en enda bedre start på dagen.

Økologi er en hjertesak for oss. Vi mener at kaffen smaker bedre når man vet at den er dyrket med respekt for miljøet og menneskene.

Økologi

Økologisk kaffe smaker rett og slett bedre! Det er brukt tid og omsorg på kaffebønnene for å få frem den helt riktige aromaen. Økologi er best for oss mennesker og miljøet, og det bidrar også til den gode smaken.

Fairtrade

Hos Real Coffee er det en del av vårt DNA at smaken av en god kopp kaffe også skal gagne de fattige kaffearbeiderne i Sør-Amerika. Nettopp derfor tar vi ansvar gjennom vårt partnerskap med Fairtrade. Fairtrade sikrer at kaffebøndene som produserer råvarene våre får godt betalt.

Vi lover

Politiken ”Bedst i Test” og vinner i DRs matprogram ”Spis & Spar” forteller historien om at vi hos Real Coffee aldri går på kompromiss med kvaliteten. Vårt brede sortiment betyr at du alltid kan finne en kaffe som passer din smak.

Hygge

Kaffe er rendyrket glede og samvær mellom mennesker. Man møtes i fellesskapet over en god kaffe sammen med familien eller naboen. I Real Coffee er vi stolte over at kaffen vår bringer mennesker sammen på en sunn og positiv måte.

Public Relations!

Pressekontakt & billedarkiv

Real Coffee er interessant for medier og journalister. Vi uttaler oss kun på områder som vi vet noe om: E-handel, Amazon og digital detaljhandel. Her har vi skarpe holdninger og erfaringer fra inn- og utland.

Er du journalist, kan du få intervjuer ved å kontakte CEO Lars Mansfeld-Giese: info@realcoffee.no

Pressebilder & facts om Real Coffee

Les mer →

Børsen - Vækst med 40% om året på Amazon - 21. marts 2018

Les mer →

MARKET - "AMAZON ÄR EN SÄLJMASKIN, INGET ANNAT" - 25. FEBRUAR 2019

Les mer →