Real Coffee kapsler til Nespresso® | Best i test |

Corona virus - vi har varer på lager og sender pakker akkurat som alltid

 

Testvinnerkaffe. Anbefalt av Bjørn Vidar, nominert til årets matblogger og av Healthy Magazine og Coffeeblog.co.uk.

- Din garanti for kvalitetskaffe

 Les flere anmeldelser. 

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Kapsler til Nespresso® – den perfekte smaksopplevelsen hver gang

Real Coffee tilbyr et nøyt utvalgt sortiment av kaffekapsler til Nespresso®-maskiner. Vi tilbyr ikke bare kapsler som espresso og lungo, men også aromatisert kaffe og varm sjokoladedrikke. Kvalitet og smak er topprioritert! Vi tilbyr espressokapsler til Nespresso, som ble vinneren av ”Best i Test” i den danske avisen Politiken, og som har fått toppkarakter av Kristine Ilstad fra Kagge-bloggen Det søte liv. Vi er også stolte over å kunne tilby kaffekapsler som er både økologiske og Fair Trade. Du kan velge mellom mange ulike varianter av kaffekapsler, og hver og en av de har en usedvanlig god smaksopplevelse.

Økologiske & Fairtrade kaffekapsler – like god smak til samme pris

Real Coffee tilbyr både økologiske og Fair Trade kaffekapsler. Hver arbeider vi med å nå nye mål for bæredyktighet for å redusere vårt avtrykk på miljøet. Vi har som mål å tilby 100% Fairtrade, i tillegg til at alle våre kaffevarianter skal bli dyrket på økologisk vis. Akkurat nå kan vi tilby 3 ulike kaffevarianter som er både økologiske og dyrket under Fair Trade-vilkår. Prøv Espresso Bologna og Espresso Sumatra som er laget av 100% Arabicabønner, og som kommer med en herlig fløtemyk og nyansert smak. Eller prøv vår Lungo San Marino som byr på en rund, fyldig og kremet smaksopplevelse.

Espresso eller Lungo kaffekapsler – hvilken er din favoritt? 

En espresso er en liten kopp kaffe som er sterk, og som har en intens smak. En lungo skal mer vann og tilsvarer en ”vanlig” kopp kaffe. Vanligvis er den mildere og mer rund i smaken enn espresso. Vi tilbyr 2 ulike typer lungo kaffe: Lungo San Marino og Lungo Colombia. Begge varianter har en rund og fyldig smaksopplevelse. Vårt utvalg av espresso kaffekapsler til Nespresso® består 8 ulike varianter. I våre espressokapsler bruker vi hovedsakelig Arabicakaffe, men det er også varianter som Espresso Rome og Espresso Venezia, hvor vi bruker både Arabica – og Robustabønner for å få mer styrke og intensitet i kaffen. Alle våre espressovarianter har også nydelig smak, slik som Caffé Latte, Cappuccino eller i en Americano. 

Vi gjør ingen kompromiss med kvaliteten på våre kaffekapsler til Nespresso®

Real Coffee har et stort fokus på å kunne tilby ulike kaffevarianter med den beste smaken og høyeste kvalitet. Det er også grunnen til at Real coffee sine kaffekapsler har vunnet ”Bedst i test” i Politiken. Det er bare toppen av isfjellet, for våre kaffekapsler har også fått toppkarakter av Bjørn Vidar fra bloggen Kake-huset. Vi tilbyr mange varianter, og du finner sikkert en som passer perfekt til din smak.

Bland selv dine favoritt-kaffekapsler

Hos Real Coffee kan du blande sammen din egen pakke, og velge akkurat de varianter du liker best. Hvis du ikke har prøvd Real Coffee kaffekapsler før, så anbefaler deg å prøve vår Mikro Smakspakke. Da kan du prøve 5 av våre deilige varianter av kaffekapsler. Jo større pakke du bestiller, jo mer rabatt får du per eske. Bestill vår Giga-pakke og få en ekse med kaffekapsler for kun 20 kr.