Kakaokapsler til Nespresso

Få enda mer kveldskos med deilige kakaokapsler til Nespresso® maskinen. Når du bruker Real Coffee kakaokapsler får du en velsmakende, søt sjokoladedrikke med en intens kakaosmak. Kakaokapslene passer til alle anledninger, og både for store og små. Kakaokapslene er perfekt for deg vil ha noe søtt og varmt eller litt ekstra energi for å starte dagen. Barna elsker våre kakaokapsler. Kapslene fungerer fint til alle Nespresso® maskiner, og gir en deilig kopp med varm sjokolade.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter å vise.

Kakaokapsler til Nespresso® – Søt og smakfullt

Det er lett å lage en kopp varm kakao på Nespresso® maskinen. Bare legg en kapsel i maskinen og så trykker du på startknappen. Husk å skylle maskinen med litt vann for å rense bort melkerester. Innholdet i vår kakaokapsler har tre ingredienser: melkepulver (low-fat), kakao og naturligvis litt sukker. 
Hvis du elsker å kombinere kaffe og kakao i én kopp, da er kakaokapslene perfekte for f.eks. en kopp Mochaccioni, som er en espresso med varm sjokolade. Kort fortalt, Mocha. Finn en god oppskrift her. Kaffe og kakao er en himmelsk kombinasjon, spesielt for de som elsker kaffe og varm sjokolade. 

Slik virker kapslene 

Legg kapslene i maskinen som du vanligvis gjør og trykk på lungo-knappen. Det kan hende det kommer litt vann før kakaoen kommer. Dette skyldes at kakaopulveret må først oppløses, dette er helt normalt. Av samme årsak kan også litt vann samle seg i Nespresso® maskinens dryppbeger. Dersom du vil ha litt sterkere kakao, kjører du bare mindre vann gjennom maskinen. 

Rengjøring av maskinen gjøres ved å kjøre litt vann gjennom maskinen etter at kapslene er ute av kapselkammeret. Vi anbefaler at du gjør dette for hver gang du har brukt en kakaokapsel i maskinen.